Kun aloitin tämän blogin pitämisen, niin silloin oli tosi tarve kirjoitella aiheesta, jota en netistä löytänyt. Nyt olen aika tyytyväinen, kun olen saanut tänne seuraajia. Mutta ihmettelen kommenttien vähyyttä, joita olisin toivonut enemmäm.

Yleensä elämäni menee paljon paremmin. Olen oppinut eteisvärinän kanssa elämään, kun sain siihen sopivan määrän lääkkeitä. Ambulanssi-päivystyskeikat ovat olleet pois jo kauan aikaa.Kaikkein pahinta aikaa oli silloin, kun sydänrytmi sekoili sattumanvaraisesti. Siitä johtuvat eteisvärinäkohtaukset rajoittivat pahasti elämää. Nyt eteisvärinä on jatkuvasti päällä ja lääkitys aika kohdallaan. Jos väsytän liikaa itseäni, niin silloin rytmi antaa merkkejä, että meneppä nainen lepäämään. Pienikin rauhoittuminen maaten saa sykkeen siedettäväksi ja elämä jatkuu.

Nestetasapaino tuntuu heittelevän, jos ei muista juoda tarpeeksi. Kun tulee joskus vähän epämiellyttävä olo, niin monesti se korjaantuu, kun juo lasin vettä. Tämä pitää muistaa etenkin lämpimillä ilmoilla.